peukkupystyyn

RAKENNUS- JA REMONTTI-TArVIKKEET PUUMESTASTA

Puumestan laaja tuotevalikoima elää suomalaisen rakentajan arjessa. Puumesta tuntee asiakkaansa, joten se voi tarjota juuri oikeanlaisia ratkaisuja rakentajan ja remontoijan tarpeisiin.

Tarvikkeet on lajiteltu selkeisiin omiin tuoteryhmiinsä, joista on helppo valita sopivimmat. Tarjouksemme seuraavat suomalaisen rakentamisen tarpeita ympäri vuoden.


puutavara_bg

Puutavara

Valikoimistamme löytyvät kaikki yleisimmät rakentamisessa ja sisustamisessa käytettävät puutavarat, kuten sahatavarat, höylätavarat, sisustuspaneelit, listat, ulkoverhouslaudat ja kestopuut...

Oman tuotantomme ja toimittajaverkostomme ansiosta voimme toimittaa erikoisemmatkin puutavaratilaukset nopeallakin toimitusajalla.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään asioinnissa. He myös katkovat ja leikkaavat tarvitsemasi materiaalit mittojen mukaan.

junnun_lista

Rakennustarvikkeet

Oman kodin rakentajalle tai remontoijalle Puumestasta löytyy kaikki projektin aikana tarvittava puutavara aina perustusten sokkelilaudoista sisustukseen saakka.


Aito suomalainen sauna

Puumestasta saat tarvikkeet aidon suomalaisen saunan rakentamiseen.

Laaja valikoima puulajivaihtoehtoja esim. haapa, tervaleppä ja kuusi. Myös lämpökäsitellyt laudelaudat ja panelit.

piha_bg

Piha ja puutarha-tarvikkeet

Meiltä saat ulkoilmaa ja Suomen vaikeita oloja kestävät puutavarat piharakentamiseen. Rakennatpa terassia tai aitaa, valitsemme Sinulle olosuhteisiin sopivimmat kestopuumateriaalit. Saatavilla myös lämpökäsitellyt puut, puuöljyt ja eri tuotteisiin sopivat kiinnikkeet sekä ruuvit.


Tutustu kestopuuhun ›


OVET JA IKKUNAT

Meiltä laadukkaat väli- ja ulko-ovet suoraan myymälästä. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Laadukkaat ja edulliset Puumesta -ikkunat uudis- ja korjausrakentajalle. Nyt saatavilla myös mökki-ikkunat. Kysy tarjous!


Pyydä tarjous ›