henk_koht_palv

PARASTA PALVELUA PUUMESTASTA

Sitä mieltä asiakkaamme ovat. Puumesta tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen yksilöllistä ja ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua. Kaiken saat saman katon alta. Puumestan kaikki tuotteet ovat sisätiloissa ja lastaus onnistuu vaikka räntäsateella.


SAHAUS- JA LEVYNLEIKKAUSPALVELU

Levynleikkauspalvelumme leikkaa puupohjaisista vakiokokoisista levyistä tarvitsemasi kokoiset kappaleet. Näin sinun ei tarvitse maksaa hukkapaloista. Jos sinulla on esimerkiksi hyllyn mitat tiedossa, leikkaamme sinulle valmiit kappaleet. Palvelun voit tilata ennakkoon.

kuljetuspalvelut

KULJETUSPALVELU

Puumestan kuljetuspalvelu tuo tarvittaessa tuotteet rakennuspaikalle asti. Voit myös lainata yrityksen peräkärryä viedäksesi tuotteet itse kotiin.


Soita ja varaa ›

TILIPALVELU

Yritys- ja rakentaja -asiakkaille avaamme hakemuksesta Puumestan myymälään asiakastilin, jolloin asiointi on helppoa. Ostetut tuotteet merkitään asiakkaan tilille ja ne laskutetaan.

Täytä tilihakemus Puumestan myymälässä!


Myymälät ›

ammattirakentajapalvelut

Ammattirakentajapalvelu

Puumestan monipuoliset palvelut ovat erinomaisena apuna myös rakennusliikkeille ja muille ammattilaisille.

Meiltä saat mm. määrämittaiset ja valmiiksi lovetut runkotolpat, palkit, levyt, eristeet, naulat... eli kaiken mitä ammattirakentamiseen tarvitset.

Tarvikeluettelon perusteella saat tiukkaan lasketun tarjouksen, jolloin kustannukset pysyvät kurissa. Puumestan asiakastilille ostaminen on nopeaa ja vaivatonta. Täytä tilipalveluhakemus Puumestassa!


Pyydä tarjous ›